Onze professionele schoonmaakdiensten maken het verschil

Eenvoudige en/of complexe schoonmaakopdrachten, Snel en grondig aan een correcte prijs.
Optimas Group
knapt 24/7 het vuile werk voor u op.

schoonmaak van kantoren

Het dagelijks of periodiek onderhoud van kantoorruimtes is voor ons een kleine moeite. Het hart van uw bedrijf ligt er met de schoonmaakploegen van Optimas Group altijd netjes bij. Uw gebouwen, meubels, schermen en andere apparatuur wordt op een zeer discrete wijze gereinigd.

Industriële schoonmaak

Industriële reiniging van vloeren en machines, schoonmaak van parking en terreinen of een complete schoonmaak van uw bedrijfsgebouw… Niets is de schoonmaakploeg van Optimas Group te vuil of te zwaar. Wij zorgen voor een kordate aanpak.

opkuis van nieuwbouw, renovatie of werf

Optimas Group zorgt voor de eerste opkuis na uw werken. Na de bouw en renovatie staat ons team klaar voor de eerste grote schoonmaak. Wij reinigen grondig de ramen, wanden, vloeren, tapijten en kuisen het cementsluier en bouwafval op.

Opkuis van brand- water en/of rookschade

Optimas Group reinigt en hersteld uw woning of bedrijfspand na brand-, water- en rookschade.

Schoonmaak van voedings- en vleesindustrie

Optimas heeft een ruime ervaring in het reinigen van de voedings- en vleesindustrie. Variërend van het onderhoud van een productielijn, tot de zeer gespecialiseerde en handmatige reiniging van machines. Bovendien werken we volgens de richtlijnen en normen in de sector. (Cleanroom, HACCP, …)