Montage steigerbouw

Montage van steigers

Optimas Group is gespecialiseerd in het snel en vakkundig monteren en demonteren van gevelsteigers, rolsteigers, trappentorens, dakrandbeveiliging, dak- en schoorsteensteigers. 

Onze expertise in stellingbouw stellen wij vaak beschikbaar aan bouwfirma’s, dakwerkers, voegers, schilders of industrie.

Ons team is overigens 24/7 (en dat 365 dagen per jaar) beschikbaar en ook particulieren kunnen rekenen op de diensten van Optimas Group.

Stevige en Veilige stellingbouw

Ons ervaren VCA gecertifieerde teams plaatsen uw steigers volledig gebruiksklaar. Van klasse 1 tot klasse 6, daardoor is uw stelling uiterst veilig en gemakkelijk te gebruiken. 

Optimas Group zorgt er mede voor dat u op gelijk welk tijdstip van de werkdag comfortabel en veilig kan werken.

Prijsofferte op maat

Het monteren van steigers is maatwerk. Daarom wordt vooraf een nauwkeurige opmeting gedaan waar rekening wordt gehouden om een zo veilige en toegankelijk mogelijke werkomgeving te creeëren.

Flexibele steigerbouw

De huurprijs wordt per week aangeboden en verrekend. Tussentijdse verplaatsingen worden vooraf besproken. Uitbreiding of verplaatsingen van onze steigers kunnen in overleg eenvoudig worden uitgevoerd

Leveren of afhalen

U kan het gehuurde materiaal ook afhalen in onze vestiging in Sint-Denijs-Westrem of Menen. Het gehuurde materiaal kan ook geleverd en/of afgehaald worden ter plaatse.

STELLINGEN ZELF PLAATSEN?

Wenst u uw stellingen zelf te plaatsen? Dat kan!

Wij bieden onze kwalitatieve stellingen ook te huur aan. 
Geleverd tot bij u op de werf of af te halen in ons magazijn te Sint-Denijs-Westrem.