Logistieke activiteiten

Logistieke hulp - outsourcing

Heeft u te maken met drukkere periode(‘s) in uw seizoenen of heeft u regelmatig activiteiten zoals het inpakken, labelen, inventariseren van producten of andere VAS-activiteiten?

Dan is Optimas Group voor u de geschikte oplossing.

Dag en nacht (24/7/365) Kunnen diensten geleverd worden.

Wij beschikken over diensten die zowel overdag als ’s nachts de druk bij u en uw personeel kan verminderen. 

Denk hierbij aan het inpakken van groenten, fruit, vlees of vis, … Of aan een jaarlijkse inventarisatie van uw goederen om uw voorraad weer op peil te krijgen met een periodieke stocktelling. 

Het begrip ‘Outsourcing’ heeft bij Optimas Group een zeer ruim begrip.

Ook zaken die niet genoemd zijn, kunnen altijd bekeken worden bij Optimas Group. Vraag daarom altijd vrijblijvend een offerte om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

inventarisatie en voorraadmanagement

Wij nemen het organiseren van de telling graag op ons net als de inventarisatie van alle voorraden voor jullie. Ook wanneer u in een bedrijfsovername zit en u een lijst wilt met alle voorraad om zo de waarde te bepalen bent u bij Optimas Group aan het juiste adres.

Veelal doen bedrijven een jaarlijkse inventarisatie maar door gebrek aan tijd komt dit er soms niet van, door dit uit te besteden kan u zelfs kostenbesparend werken. Ook wanneer u na de gemaakte inventarisatiediensten nodig heeft om dit overzichtelijk in kaart te brengen door middel van bijvoorbeeld een balans, kunnen wij u helpen.

Werkt u bij het inventariseren volgens een bepaalde methode? Wij kunnen hier erg flexibel in mee bewegen om het voor u zo makkelijk mogelijk te houden. Kopzorgen over het voorraadmanagement zijn dankzij ons verleden tijd bij uw onderneming!

Uw werk vlot uitbesteden?

Kennismaken met het flexibele Optimas concept?
Vraag vrijblijvend uw offerte aan.