Verhuur van stellingen

Stellingverhuur

De kwalitatieve stellingen of steigers van Optimas Group helpen je op een veilige manier in de hoogte te werken. Onze steigers zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en de opbouwmogelijkheden zijn eindeloos.

Rolsteigers, hangende steigers, overkragend voor balkon of rond een standvenster of toren, Optimas Group levert de nodige stellingen/steigers zodat u veilig en comfortabel uw werkzaamheden kan uitvoeren.

Gevelstellingen

Optimas Group beschikt ook over een assortiment kaderstellingen die een snelle en vlotte montage toelaat. De werkvloeren zijn een ideale zone voor werken aan gevelvlakken waarbij meerdere personen tegelijk actief kunnen zijn op verschillende niveaus

In de onderbouw van de stelling kan er op verschillende breedtes en lengtes een aangepaste aanzet voorzien worden in functie van voetpaden en winkeltoegangen.

Stellingen te huur

Professionele steigers

Onze stellingen zijn de industriestandaard voor modulaire steigers en overtreffen standaard conventionele steigerconstructie methoden.

Steigers Voor iedereen

Wij plaatsen stellingen voor verschillende doeleinden, zowel renovaties als dakwerken. Moeilijke situaties schrikken ons niet af.

Uiterst flexibel

Stellingen kunnen geleverd of zelfs geïnstalleerd worden binnen een tijdspanne van 24u na contactopname.

Veilige opstelling

Wij werken met een veilig constructieplan dat zorgt voor een efficiënte werkervaring. Veiligheid is onze prioriteit.

Werksteigers en trappentorens

Werksteigers zijn uitbouwbaar voor aangepaste opdrachten. De aanzet van deze steiger is identiek maar de uitbouw kan in alle richtingen vlotter en verder voordien worden. De onderlinge niveaus kunnen steeds aangepast worden.

Werksteigers die de overgang maken naar bv. een daksteiger, kunnen worden uitgebreid rond schouwlichamen of bovendakse gevelvlakken.

Door de vele hulpstukken en de doordachtheid van dit systeem kunnen steigers gebouwd worden die daardoor tal van voordelen hebben en zorgen voor een vlotte bereikbaarheid van moeilijke locaties.

Bel of mail ons voor meer informatie.

UW STELLINGEN LATEN PLAATSEN?

Geen ervaring in het plaatsen van stellingen?
Ons ervaren team helpt u graag verder met de montage van uw steigers!